En bra dag.

Min dag blev bra. Blev en tur ner på stan med Veronica och söta Melker. Sen gick vi till morfar och fick oss dagens eftermiddags kaffe. Följde med lillebror till Hälla en sväng sen också, hittade lite smått och gott. Visar senare.
Imorgon har jag tänkt åka ner till mamma och pappa och sola innan det är dax för veckans första besök till gatufestivalen. Mamma och jag ska gå ner och kika på vad dom har att erbjuda.
Det känns som att helgen kommer bli en bra helg, hoppas bara att den känslan håller i sig. Men har man bara rätt inställning så brukar allt bli bra, eller hur?!


Dagens: Linne Cubus, Kjol och ring Åhlens, Halsband H&M.


Min snygga ring från Åhlens


Bra avslut på en bra dag. Vattenmelon och jordgubbar!


Ta dagen som den kommer.

Idag har jag inget som helst planerat, känns riktigt skönt faktiskt. Bara ta dagen som den kommer.
Tänkte i alla fall ta mig en dusch nu, sen välja ut dagens kläder. Känns också som att det får bli lite vad det blir, eftersom att jag inte vet vad jag ska hitta på.
Sugen på att ta mig en sväng ner på stan, men jag är rädd för att jag bara kommer hitta en massa snyggt och jag har inte dom pengarna just nu. Har kikat på en byxdress nere på Åhlens som jag är riktigt sugen på, ska kika om den är kvar, så får vi se om jag kan skrapa ihop lite slantar till den.


Dagarna som varit.


Middag ute i Bredsand med älskling.


Kvällsdopp i klubbholmen




Snyggat till på balkongen med en spaljé.


Blomman jag fick efter mina två praktikveckor. tack snälla ni!


Midsommar

Min midsommar i bilder


förmiddagens outfit


resultatet av dagens blomplockning






Kvällens outfit


Traditionella sånghäftet




Jordgubbstårtan


5-kamp


Svenska nubbar!


Hoppas att ni alla hade en toppen midsommar, för det hade verkligen jag.




Glad midsommar.


Snart beger vi oss iväg för den traditionella blomplockningen.
Sen blir det femkamp, sill, grillning, trevligt sällskap och vin nere hos mamma och pappa!
Precis så som en svensk midsommar ska vara.
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER !



dagens shopping

Hade lite tråkigt nu under kvällen, så jag provade dagens inköp från ginatricot och tog lite bilder.
Här kommer resultatet:


Kjolen, 99kr


Kavaj 149kr


Randig t-shirt 79,50kr



Hemma igen.

Dålig uppdatering, jag vet! Men här kommer i alla fall ett inlägg.

Igår var sista dagen på min prakitk, vilket kändes väldigt tråkigt. Har haft det jättebra där och jag kommer sakna jobbet och dom som jobbar där.
Efter praktiken var det dax att åka iväg till Västerås för att träffa min syssling Sanna, som jag ínte hade träffat på länge. Hon hade en jättefin lägenhet och en underbar balkong som vi spenderade ca 8h på igår. Grilllade lite på elgrill, drack vin, åt ost och kex och pratade om allt mellan himmel och jord.
Idag åkte vi ner på stan och shoppade lite, jag fyndade tre plagg på Ginatricot för ca 300kr. Sen två bas linnen från Cubus, ett svart och ett vitt, 2 för 149kr. Efter shopping turen åkte vi ner till hamnen för att äta, blev varsin lasange och en coca cola, självklart i glasflaska! Avslutade dagen med kulglass innan det var dax för mig att ta buss 804 hem till Enköping. Två mycket trevliga dagar!


balkong grillning.




Ost och Kex




Super god lasagne!




I kärlekens tecken.

Idag är dagen D för Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel.
Igår höllls det en festkonsert till parets ära inför den stora dagen.
Se det här klippet som är en avslutning på konserten och försök att hålla tårarna borta.
Man ser verkligen hur det strålar om både Victoria och Daniel, äkta kärlek. Så vackert!



Ett stort grattis till er båda!
(bild från www.aftonbladet.se)


http://svtplay.se/v/2047701/det_kungliga_brollopet/festkonserten__avslutningen


Fyndat!

Vill börja med att gratulera bästaste Lillebror till Körkortet. Bra jobbat!

Praktiken har gått bra idag också, jag trivs verkligen som fisken i vattnet där. Alla är så snälla och hjälpsamma.
Imorgon är det en rätt så lugn dag, börjar 08.30 och slutar runt 14 tror jag. Skönt med helg sen!
Ikväll ska vi ut och äta på Sarajevo med familjen,  fira mamma och pappas bröllopsdag + Linus körkort!

Var in på Kupan- Röda korset en sväng när jag hade slutat praktiken. Fick med mig två saker hem för totalt 25kr.




Prickig blus 20kr och bältet 5kr.


Snyggt till ett par jeansshorts eller varför inte ett par svarta eller beiga.


Provade även till mina nyinköpta harems/fin byxor från H&M, 50kr. Funkade det också tycker jag!
Ett bra fynd idag helt enkelt!



praktik praktik praktik

Det går så himla bra på praktiken och det är jättekul. Både att lära sig en massa nytt och träffa nya människor.
Är två dagar kvar den här veckan, sen 3 dagar nästa vecka. Får ta igen för de dagar jag missade förra veckan då jag typiskt nog gick och blev sjuk första praktikdagen, hm. Men men, tur att jag kan ta igen dagarna, man vill ju inte missa något nytt!
Blev en lunch på stan idag med lillebror, jag slutade runt 13 så tvingade med honom ut på en lunch på Wickmans. Sallad, såklart. Mums!

Nu ska jag fortsätta laga mat, tråkigt men ett måste.
Hoppas att ni alla som läser bloggen mår bra. Om det nu är några som läser den vill säga!


Oskar Linnros

Ett litet musik tips: Oskar Linnros nya skiva "Vilja bli". 

"Hans Oskar "Kihlen" Linnros, född 15 augusti 1983 i Sundbyberg, Stockholms län, är en svensk musiker. Han utgjorde tillsammans med Daniel Adams-Ray hiphopduon Snook och var tidigare med i gruppen Maskinen.

Linnros har varit tillsammans med Veronica Maggio och producerade hennes andra fullängdsskiva Och vinnaren är (2008). De möttes under samarbetet med Petter och remixen på låten ”Inga problem”. 2010 gjorde han solodebut med singlarna "Ack, Sundbyberg" och "Från och med Du". De två låtarna ingår också i Linnros soloalbum, Vilja Bli, som släpptes den 9 juni." (information från www.wikipedia.se)


Några av mina favoriter från skivan: "25", "Annie Hall", "Från och med Du" och "Ballad från en loftsäng".

Lyssna lyssna!




Oskar Linnros


så trött.

usch vad jag är trött. Har knappt sovit något inatt, var helt enkelt inge trött. Men efter ett tag somnade jag i alla fall, kanske runt 01.00. Vaknade vid 02, låg vaken till 03, somnade, vaknade, somnade, vaknade. Och här är jag nu, på jobbet! Känner mig inte på mitt bästa och trevligaste humör. Men det är bara att bita ihop! Ska försöka hålla mig vaken till dagens studentfirande också, känns som att jag kommer somna bums så fort jag sätter mig i bilen.
Hade planer på att träffa sötaste Jeanette senare ikväll också, dricka vin! Får se hur pass pigg jag är senare. Men vill vill vill, saknar henne!



natti natti

Ligger här nere hos mamma och pappa nu, i deras gästrum. Ska försöka sova, men som vanligt känner jag mig inge trött. Men måste försöka sova, börjar jobba halv 10 imorgon. Sen blir det studentfirande i Köping och efter det vin vin vin med finaste Jeanette!


Så, godnatt allesammans!


Saknar min älskling!


åt rätt håll.

Börjar känna mig piggare nu. Väligt skönt! Jag känner inte igen mig själv när jag knappt orkar ta mig upp ur sängen och blir trött efter minsta lilla ansträngning. Men nu, nu känner jag att det börjar gå åt rätt håll. Vill verkligen vara pigg tills på måndag då det är dax för ännu en praktikvecka. Känner mig verkligen laddad för att lära mig en massa. Men, ska försöka ta det lugnt i helgen och inte stressa upp mig för mycket, för annars är nog risken stor att jag kommer få ligga nerbäddad hela nästa vecka också. Och det vill jag Inte!

Ska strax fixa frukost till mig och Lillebror. Han var snäll och höll mig sällskap inatt eftersom att P-J begav sig till Riga igår och jag Hatar att sova ensam! Han tar hand om sin storasyster han.
Ska senare bege oss ut på stan för att träffa Mamma, eventuellt blir det en lunch och sökning efter studentpresent till  några bekantas dotter som bor i Köping.
Men som sagt, inte stressa, inte stressa!



new shoes

Beställde dessa skönheter igår från www.Nelly.se
Snygga både till ett par shorts eller en klänning, varför inte en söt blommig ?



tillbaka?

Känns som att jag börjar komma tillbaka till Mig igen. Försvann ett tag där i måndags kändes det som. Jag, må dåligt, nästan svimma..nej! Eller? Jag antar att min kropp sa ifrån, att det hade blivit för mycket senaste tiden. Men jag blir ändå på något vis arg på mig själv. Nog sjutton ska jag orka med lite stess och press. Men tydligen inte, och visst sådana gånger är det nog bra att ens kropp kan säga ifrån åt en, för inte hade jag tänkt på det själv direkt. Jag hade kört på i min takt som jag alltid gör. I alldeles för hög takt dessutom.
Det känns bara så typiskt att det skulle bli just nu under min första praktikvecka, som jag verkligen har sett fram emot. Det gör återigen att man känner sig misslyckad, även om jag vet innerst inne att det kan hända alla. Att någon gång säger kroppen ifrån om det har blivit för mycket. Typiskt bara att min kropp skulle komma på det just nu. Eller borde det ha varit så att det var jag själv som kom på det innan min kropp?

Men det ordnar sig alltid. Får ta igen den tid jag missade nu i veckan, midsommar veckan. Har bestämt mig för att jag verkligen ska försöka lyssna på min kropp nu. Se till att jag för en gångs skull ligger ett steg före.. Om jag lyckas? Det återstår att se!
Men i alla fall, ska se till att vila upp mig nu tors-fre. Sen är det dax för några timmars jobb igen på lördag, hoppas jag känner mig hundra fram tills dess. Jobbigt att stå där och vara trevlig när kroppen egentligen skriker nej!
Vila, vila vila. Antar att det är den bästa medicinen. "Lyssna på sin kropp", som min mamma alltid säger. Men som sagt, jag tycker inte att jag stressar och hetsar upp mig, inte så farligt i alla fall. Fast innerst inne är jag nog rätt så medveten om att jag är en stressad själ...varför? who knows?!

 

praktik.

Idag är det dax för den första dagen på 2 veckors praktik.. Känner mig faktiskt lite nervös, men det brukar kunna försvinna när man väl har kommit dit och fått gjort sig lite hemmastadd.
Börjar 08.30, sen får vi se hur länge jag kommer vara där. Antar att vi kommer göra upp schemat idag. Spännande spännande.
Hoppas att ni alla får en bra dag. Nu måste jag göra mig redo så att jag inte kommer försent första dagen!

tjing!

lillebror student.

Blev en riktigt lyckad studentmottagning i fredags, tycker i alla fall jag.
Här kommer lite bilder från dagen/kvällen.










grattis till studenten!

IDAG TAR DU STUDENTEN, IDAG TAR DU STUDENTEN, IDAG TAR DU STUDEEEENTEN..
FY FAN VAD DU ÄR BRA!

Grattis världens bästa lillebror till studenten. Du klarade det!


min dag.

Jag har faktiskt varit ganska så duktig på att plugga idag, men långt i från så duktig som jag borde vara. Men jag orkar inte sitta flera timmar i sträck och bara läsa och läsa. Jag måste få ta mig lite små pauser då och då. Så, jag pluggade typ 2h idag på f.m sen följde jag med lillebror på stan en sväng. Skulle hämta hans kavaj hos skräddaren och kika på en ny skjorta inför studenten på fredag. Han hittade en jättefin och han provade hela outfiten när vi kom hem och han var så stilig så. Nästan så att man blev lite rörd när han satte på sig studentmössan, tänk då bara hur jag kommer att vara på fredag..?

Pluggade sen igen innan middagen och en sväng efter. Sen åkte jag och lillebror ner till solarieöarna för att få oss lite färg. Ska sola en gång till på torsdag sen får jag nog lugna mig några dagar. Har varit ganska så intensivt solande här ett par veckor, så kanske lika bra att ta det lite lugnt nu på den fronten.
När jag kom hem från solningen satte jag mig på min mysiga balkong för att plugga ytterligar någon timme. Och nu sitter jag här för att ta mig den där behövliga pausen emellan pluggandet!


Lillebror på café Magnifik


Dom har så mysig uteservering!


plugg på balkongen!


idag: plugga!

Idag har jag verkligen lovat mig själv att jag måste plugga. Har ju trots allt mitt sista prov på torsdag så då kan man ju tycka att man ska kunna bita ihop och plugga järnet nu, innan sommarlov!
Så, min dag kommer alltså bestå av plugg och en hel del kaffedrickande...




Termosen är laddad. Nu kör vi!


RSS 2.0