Potatisbullar

Dagen har varit bra, blev dock rätt så seg på slutet av skoldagen. Hade en lektion som inte alls var givande, så man satt mest och längtade hem. Torsdagar för mig är kanske som fredagar för er andra, eftersom att vi är "lediga" på fredagar, så går man bara och längtar på torsdagar att dagen ska ta slut..
Imorgon på min "lediga" dag (läs studiedag) har jag bestämt mig för att jag ska ut och springa på morgonen sen blir det frukost och terass städning hemma hos mamma och pappa. Alla pratar om valborg hit och valborg dit, jag däremot glömmer helt och håller bort att det ens är valborg. Vad är det som är så speciellt med det egentligen?

Nåja, kvällen ska nog spenderas med en aning pluggande då vi har prov om två veckor. Sen ska jag nog bara slappa i soffan framför tv:n. Sköööönt!
Men först ska jag äta kvällens middag: potatisbullar med bacon och lingonsylt.
Enkelt men gott!


Att rekommendera




Köpte mig en av de nya smakerna från Ramlösa idag: Ramlösa Smultron.
Smakade verkligen sommar!

(ursäkta den dåliga upplösningen)



Ramlösa Smultron och Rabarber!
(bild lånad från www.mynewdesk.com)


Paket hämtning

Attans vad trött jag är, jag förstår inte. Ska försöka komma i säng innan elva ialf, får se hur det går med den saken. Hämtade ut ett av mina paket från H&M idag, tyvärr var det inte allt som passade..som vanligt. Bikinin som jag visade tidigare i bloggen var skit snygg, men såklart inte på mig. Så den åker tillbaka. Annars var allt bra, förutom att jag ska skicka efter en strl större i linnet då jag vill ha det en aningen längre.

Vill även passa på att gratulera Fanny och Hellas till deras dotter Alva, som föddes idag den 28/4-10. Stort grattis och lycka till!




Nu väntar jag bara på dessa godingar:


www.hm.se



snart i garderoben.

Just ja, beställde lite nya saker från H&M.


Linne, 129 kr(H&M). Ett speciellt mönster men ändå riktigt snyggt om man matchar det på bra sätt, tycker jag. Får se hur resultatet kommer bli när jag får det. Kanske bryta av med min aprikosrosa kavaj och sen mina snygga svarta skor! som jag fortfarande väntar på från H&M...kanske kanske? 


Linne 149kr (H&M). Påminner lite om den tunikan/klänningen jag köpte på H&M förra året. Men jag tycker att det är en så snygg modell. Snyggt att ha till ett par ljusa jeansskjorts och bara ett bara typ vita tygskor. Enkelt är oftast snyggast tycker jag. Jaja, får se sen hur det kommer matchas. Snyggt var det ialf med ett mycket bra pris, man kan ju hoppas bara att det passar?..


Svettigt värre.

Jaha, då var kvällens träning avklarad. Svettigt värre!
Det är konstigt det där, man är så himla otaggad och osugen på att åka och träna någon timme innan det är dax men sen när man väl kommer dit så är det riktigt roligt och det går hur fort som helst. Dessutom känner man sig ju jäkligt nöjd när man är färdig. Att man aldrig lär sig!
Ska ta mig en dusch snart hade jag tänkt, fräscha upp mig lite. Sen ska jag sätta mig ner i soffan och bara njuta av, förhoppningsvis, något bra tv-program. Just nu lutar det åt Eurovision på svt, när dom lyssnar igenom låtarna som ska vara med i Eurovision2010 och sen blir det nog DHW på kanal5 kl. 21,hm.....Ja, så får det bli!



Genomgång av bidragen 2010, svt1 kl.20.00


DHW, kanal5 kl.21.00

(bilderna kommer ifrån www.google.se)



Trevlig kväll på er allesammans!
/L

Grodan Boll.

Blev en kort dag i skolan idag, skönt! Var hemma redan 14.15, så gjorde en tur till affären och sen hem till mormor och morfar. Där fick jag goda pannkakor med mormors hemmagjorda jordgubbssylt, mums!
By the way, en tjej i min klass har varit i borta i Thailand i 3 veckor, då hon kommer därifrån och var tvungen att åka dit på hennes farmors begravning.. När hon kom tillbaka idag hade hon med sig en varsin present till oss i hennes basgrupp....
 



En sån här söööt nyckelring i form av en groda!
Jättegulligt av henne tycker jag.


Toppen lördag!

Här kommer lite bilder från lördagens bravader!
Toppen kväll med söta Sofie och Jessica.


Jessica lagade supergod mat till mig.


Mums!


Fina Sofie!


Söta Jessica!


På StarLounge


Vi, på joar!


Praktikant

Idag har jag varit med mamma på hennes jobb för att bekanta mig med mitt kommande yrke. Fick se både det ena och det andra men även prova på massor av nya saker. Alltid lika kul!
Mamma bjöd på lunch idag sen blev det en sväng på stan. Bra och mysig dag helt enkelt!
Köpte denna idag på Åhlens. Tänkte att den kan bli snygg nu till våren/sommaren, både uppknäppt och stängd, med nåt snyggt under eller varför inte ett läckert smalt bälte i midjan? Får prova mig fram helt enkelt vad som blir snyggast..

www.ahlens.se


Var förbi affären en sväng ikväll för att inhandla lite smått och gott inför kvällens middag.
Köpte då dessa fina rosor. Synd bara att ni inte kan känna huur gott dom luktar!


Utan bil

Nu är golfen borta. Kom två köpare igår kväll och tog hem den.
Känns lite konstigt faktiskt, var ju trots allt min lilla pärla.
Men men, idag ska vi bege oss till bilvalet innan jag börjar jobba, och kika på en ny!
Lutar just nu åt en svart saab 9-3 kombi. Men vi får se vad det blir!


Fredags lunch

Jag och Jessica skötte oss bra igår, blev inge vin endast kaffe. Trevligt att träffa henne igen och snart har man förhoppningsvis henne hemma på heltid!

Denna fredag kommer spenderas med en efterlängtad lunch med min efterlängtade Sofie. Hon har varit borta alldeles för länge, så känns toppen att ha henne hemma igen. Har lovat mormor och morfar att titta förbi där en sväng sen också efter lunchen. Hinner inte hälsa på dom lika ofta som förut med tanke på skolan osv.

Solen har vågat sig fram idag också, trots att det skulle bli regn och eventuellt snö idag också. Skönt att det var solen som valde att komma fram av dom tre i alla fall!
Nu ska jag försöka snygga till mig lite, välja ut dagens outfit och lägga på lite spackel

Trevlig fredag allesammans!
/L

kusin besök!

Oj, inte mycket till uppdatering här heller. Men det får nog bli så ett tag nu, känner att tiden inte räcker till mellan dagens alla sysslor.
Just i denna stund sitter jag och inväntar kusin Jessica,som ska komma på besök. Var alldeles för längesen som vi träffades, så det ska bli mycket trevligt. Blir massa prat, kaffe och eventuellt också lite vin! ;) Me like!

Skolan rullar på, känns fortfarande helt rätt. Vilket känns mycket skönt!



...jag saknar jeanette. vill träffa henne snart!


Gäsp

Beger mig snart till skolan.
Oj vad trött jag är!




(bild lånad från www.google.com)

Plugghets!

Oj, vad jag måste plugga idag och imorgon känner jag. Prov på Torsdag i anatomi.
Det kändes som att jag kunde det riktigt bra, men sen skrev jag ut arbetsfrågorna som läraren hade lagt upp idag, och då kändes det helt plötsligt inte alls så kul längre. Men som sagt, plugga satan som gäller ikväll och imorgon. Tur att jag har mamma som kan hjälpa mig!


Dag 3.

Vi bestämde oss för att åka iväg till en badplats och grilla korv. Tyvärr var det inte lika fint väder som på lördagen, men vi hade mysigt ändå.




Grillen är igång.


Resultatet. Mums!








Dag 2.

Begav oss till Botaniska trädgården i Göteborg för att njuta av det fina vädret.
Där blev det kaffe och efter det åkte vi vidare för att köpa god kulglass som vi njöt av i solen.


Gänget!




Fint lusthus där dom senare tog bröllopskort!


Älsklingen

Jörlanda, Göteborg. Dag 1

Fika vid Tjörnbron!






Jag och Niklas


Älsklingen



En mysig förmiddag vid tjörnbron helt enkelt!


Pluggdag

Stannade hemma idag från skolan, svårt att sova under natten vilket resulterade i att jag vaknade med huvudvärk. Så jag gick och la mig igen och fortsatte sova, vaknade runt 10 och huvudvärken var borta. Fast känner mig fortfarande rätt så seg faktiskt.
Sitter just nu och plugga för fullt inför anatomi provet som är nu på torsdag. Väldigt mycket att lära men samtidigt är det väldigt kul. Så pluggandet går riktigt bra!

Skönt att vara hemma igen efter några dagar neråt Götet. Som man brukar säga, borta bra men hemma bäst!
Men vi har haft det mysigt. Kommer med lite bilder och så senare.
Nu ska jag dricka upp mitt älskade kaffe och sen fortsätta plugga!

Soo long!

Glad påsk!

Igår var jag förbi mormor och morfar för att hämta upp Mamma.
Morfar var ute och handlade men jag satt ner och prata med mamma och mormor ett tag innan vi åkte.
Efter ett tag går mormor ut till hallen, öppnar byrån, tar fram sin plånbok och plockar fram 60kr.
-"Lite godispengar", säger hon. Jag tackar så mycket, eftersom att jag bara några dagar innan fick 200kr i påskpresent. Strax därpå kommer morfar tillbaka från affären med en fullproppad kasse. Han tar upp ett påskägg med en hundring på toppen och ger till mig. -"Glad påsk från morfar". säger han. Då vill jag bara påpeka Igen om att jag bara några dagar tidigare fick 200kr av dom i påskpresent. Dom är helt otroliga min kära mormor och morfar. Dom skämmer bort oss alldeles för mycket.





Snart beger jag mig neråt Göteborg för att spendera påsken nere hos svärfar och svärmor2.
Ska bli skönt att få komma bort lite och se lite annat än bara Enköping.
Glad påsk på er allesammans!


RSS 2.0